СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 1, 2017

Система за различни повърхности Атриафлор Ин/Аут

Система за различни повърхности Атриафлор Ин/Аут

Атриафлор Ин/Аут е система, с която можете да декорирате всяка вътрешна или външна повърхност от вашия дом. Всички бариери са преодоляни благодарение на употребата на изключително устойчива смола и керамични микросфери. Можете да положите Атриафлор Ин/Аут на места, които не сте си и представяли. В дома - на пода, стените и таваните, за да създадете едно ново естетическо преживяване. В хола, кухнята, банята, басейна, сауната, гаража и по стълбите за горния етаж – всичко е възможно. Навън – на терасата, алеята, барбекюто, около басейна, за да направите специални площите, които никой не забелязва. Днес, благодарение на Атриафлор Ин/Аут, всичко се превръща в цвят, детайлите превземат пространството, за да дадат път на триумфа на светлината и дизайна. Модерен стил – пространството е обагрено с цвят.

Атриафлор Ин/Аут може да бъде полаган навън, защото не се влияе от климатичните промени и е изключително устойчив на механично натоварване – например ходене или преминаване на коли. В същото време запазва приятното усещане за домашна атмосфера, без да придава индустриален вид на повърхностите. Един продукт за вътре и вън – уникална концепция, която обединява модерен дизайн, гъвкавост и индивидуалност. Вече няма ограничения да изразите желания стил.

Основните предимства на декоративното покритие Атриафлор Ин/Аут пред традиционните подови настилки са: Идеално решение за ремонти, тъй като се избягва къртене на старите настилки, като по този начин се прави икономия на средства и време; Използването на специално разработен грунд позволява нанасяне върху всякакъв вид съществуваща облицовка или настилка: теракота, фаянс, гранитогрес, камък, циментови замазки, мозайка, здрав паркет, включително и такива над подово отопление; Създава усещане за изключителен комфорт. Продуктът гарантира лесна поддръжка и почистване; Има висока механична и износоустойчивост, устойчивост на всички домакински и професионални почистващи и дезинфекционни препарати; висока климатична устойчивост. Може да се нанася както върху хоризонтални, така и върху вертикални повърхности. Не се плъзга и е 100% дишаща. Предлага се във всички цветове от таблица RAL и NCS. Финишът се предлага прозрачен, сребърен и златен. Това дава възможност на архитектите и дизайнерите да реализират и най-смелите си фантазии. Покритието е екологично чисто и може да се използва във всички случаи, когато аналогични продукти с разредител са забранени или могат да предизвикат опасност за околната среда или обитателите.

Основни технически показатели: Механична износоустойчивост AR0,3; Устойчивост на удар IR9; Адхезия В2,5; Водопроницаемост w=0,004kg/m2 h0,5; Не се хлъзга SRT17.

Продуктите от линия Атриафлор са изпитани в оторизирани европейски лаборатории и за резултатите от тези изпитвания са издадени четири протокола, въз основа на които системата Атриафлор получава маркировка СЕ.

Производителят Атриа притежава сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високо технологично ниво на продукцията, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне.