СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 2, 2017

Водещият Драго Симеонов ще е лице на марката YTONG

Водещият Драго Симеонов ще е лице на марката YTONG

През 2017 г. YTONG избра за посланик на марката Драго Симеонов, водещ на Следобедния блок по Дарик радио и предаването Дом за всеки по Нова ТВ. Основната цел на партньорството е да разкрие предимствата на продуктите YTONG пред всички масово предлагани на пазара зидарски материали. Сред акцентите на кампанията са топлоизолационното предимство на клетъчния бетон YTONG, осигуряващо на сградата защита от ниски и високи външни температури, както и висока устойчивост при взаимодействие с вода. Друго отличително качество е свойството му да намалява естествения радиационен фон на сградите, правейки го подходящ за изграждане на болници, детски градини, учебни заведения и „зелени“ сгради.

Всички посетители на пролетното издание на Стройко 2000 – специализираното търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане в България – имаха възможност да се допитат до експертите по строителни материали YTONG и MULTIPOR. На 31 март и 1 април инж. Бойко Пенев и инж. Васил Манов, продуктови мениджъри в Ксела България, бяха на разположение на посетителите, за да им дадат най-добрите решения за техните проекти. Експертите представиха качествата на продуктите, изработени в съответствие с най-съвременните технически познания. Целта е да бъде предоставена полезна информация на всички участници в инвестиционния процес относно възможностите на продуктите YTONG и MULTIPOR, както и основните правила за използването им в строителството. Освен това всички посетители имаха възможността да участват в томбола и да спечелят голяма награда – продукти на КСЕЛА България на стойност 1000 лв.

„Във всеки продукт с марката YTONG нашият екип влага своите знания, опит и лична отговорност. Ние търсим нови измерения на качество в областта на зиданите конструкции и придаваме смисъл на думите: екология, устойчивост, енергийна ефективност и комфорт на обитаване“, заяви инж. Йенс Тиерфелдер, изпълнителен директор на КСЕЛА България.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини