СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 4, 2017

Съвместна студентска работилница на Ideal Standard, VELUX и НБУ

Съвместна студентска работилница на Ideal Standard, VELUX и НБУ

Ideal Standard, съвместно с производителя на покривни прозорци VELUX и Нов български университет (НБУ) организираха поредното начинание в сферата на архитектурата и интериорния дизайн. Заключителното събитие и официално награждаване на победителите в „Студентска работилница 2017“ се състоя на 1 юни във вдъхновяващата обстановка на TheBathRoom – шоурумът на Ideal Standard в столицата.

В инициативата участваха студенти от програма „Архитектура“ на Нов български университет, които работиха усилено по реализирането на идеен проект за еднофамилна жилищна сграда. Всички те бяха разпределени по групи, водени от специалистите на Ideal Standard, VELUX и преподавателите от НБУ. В рамките на 10 дни участниците трябваше да работят поетапно – от запознаване с техническите характеристики на продуктите, заложени в спецификацията на заданието, до финализиране на цялостно архитектурно и интериорно решение.

Професионално жури в лицето на утвърдени в бранша имена оцени проектите и избра победителя в работилницата – Денис Чолаков. За най-успешната реализация на задачата той получи награда в размер на 600 лв. Всички участници бяха удостоени с почетни грамоти, а след края на награждаването обсъдиха подробно работата си на коктейл в приятната атмосфера на TheBathRoom.

“Студентска работилница 2017” е част от поредицата работилници, които Ideal Standard стартира с амбицията те да се превърнат в традиционна инициатива. По този начин младите таланти в архитектурния бранш са мотивирани да приложат уменията и да разгърнат въображението си в рамките на една наистина професионална среда, предоставена от Ideal Standard. Първата студентска работилница, организирана от Ideal Standard, се проведе съвместно с Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ).РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама
  • Сдружение Топливо