СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 4, 2017

Иновативна технология Полиуреа от Валерий СиМ Груп с широко приложение

Иновативна технология Полиуреа от Валерий СиМ Груп с широко приложение

Валерий СиМ Груп включи в продуктовия си каталог Полиуреа с брад Акфикс – впечатляваща полимерна технология с широк спектър на приложение. Полиуреа е с близо 30 годишна история, но истинското й опознаване и признание идва през последните години. Полиуреа е безшевно покритие, което се нанася върху различни повърхности, а резултатът е оптимална хидроизолация, предпазване от корозия и осигуряване на висока устойчивост на износване. Полиуреа е идеалната хидроизолация за всички видове покриви, но със същия успех се прилага и за реновиране на канализационни системи. Полиуреа създава безшевна мембрана за уплътнения в басейни и други водни съоръжения, включително съоръжения за отпадни води. Полиуреа осигурява най-дълготрайното и надеждно покритие за производствени подове, товарни рампи, паркинги, тераси и др. Полиуреа може да се използва в архитектурата, строителството, както и за естетизиране на градската среда чрез моделиране и отливане в различни форми. Полиуреа е приложима дори в хранително-вкусовата промишленост.

Предимствата на Полиуреата са безспорни. Тя е бързосъхнеща система, която не се влияе от влагата в околната среда. Полиуреа е без мирис и не съдържа летливи органични съединения, има много добра устойчивост на химикали. Успешно се нанася при ниски температури, а бързината, с която съхне, прави обработените повърхности използваеми много скоро след нанасяне на покритието. Като отлично защитно покритие, Полиуреа осигурява висока якост на опън, гъвкавост, удароустойчивост, устойчивост на износване. Може да се нанася както машинно, така и ръчно.

Екипът на Валерий СиМ Груп е в готовност да предизвика технологичното и творческо въображение на своите клиенти, защото възможностите за приложение на Полиурея могат да се отъждествят само с безкрайните възможности на въображението.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини