СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 5, 2017

Пайп Систем организира Roof Party за отчитане на първо полугодие на 2017 година

Пайп Систем организира Roof Party за отчитане на първо полугодие на 2017 година

Пайп Систем проведе общофирмено мероприятие, на което се представи визията, целите и мисията на компанията пред екипа, обсъдиха се плановете за развитие и посоките за разширяване дейността на дружеството по отношение на пълния инженеринг в нови области на строителния сектор.

Мероприятието, преминало под надслов „Покривна среща“, се проведе на необичайно място - покривът на сградата на офиса на компанията събра на едно място служителите от всички различни направления и отдели на компанията.

По време на приветствието си инж. Николай Чомаковски – изпълнителен директор на Пайп Систем, постави акцент върху запознаването на новопостъпилите служители с екипа и с ценностите на дружеството. Той обърна специално внимание на засилване на комуникацията и по-тясно сътрудничество между различните звена и екипи вътре в самата компания. Също така бяха представени и някои нови насоки за работа на отделните звена на компанията – снабдяване, проектиране и маркетинг. Презентирана бе в по-пълен мащаб и концепцията на компанията „пълен инженеринг“, върху която Пайп Систем работи усилено през 2017г. като комплексна услуга за клиентите на дружеството.

На чаша вино и хубава храна момичетата и момчетата на Пайп Систем се поздравиха с успешните резултати за първото полугодие на 2017г. и споделиха впечатления от най-новите проекти на дружеството, сред които Гаритидж парк, Aqua Paradise Resort в Равда, бизнес сграда GoldLine, логистична база на Технополис в района на Елин Пелин, вадом КАМБРО в Индустриална зона Шумен, и др. Вечерта завърши с изключително красивата гледка на Софийския залез, който бе посрещнат от екипа на Пайп Систем на сладки приказки и вкусни десерти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини