СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 5, 2017

Интеза представя BURG-WÄCHTER secuENTRY система за контрол на достъпа в хотели

Фирма Интеза предлага своето ново решение за управление на хотели. Ако не можете да си позволите денонощна рецепция и постоянна ангажираност за настаняване на гостите си, електронната система за заключване за хотели secuENTRY на немската компания BURG-WÄCHTER е Вашето решение.

Всеки гост получава индивидуално генериран код, който съдържа в себе си информация за отключването на вратата на собствената стая, а така и за вратите на общите части на хотела за времето на престой. Кодовете за гости се генерират чрез лесен за обслужване софтуер secuENTRY HOTEL. Предоставянето на кода към клиента се осъществява чрез SMS, имейл, факс. Благодарение на опростеното вграждане на електронния заключващ патрон, secuENTRY е идеална система за заключване и при преоборудване на съществуващи врати. Възможно е също получаване на информация от патрона, като брой и начин на отваряния на вратата за конкретен период от време.

Предимства: Лесно и бързо инсталиране на хотелската система; Възможност за преоборудване на съществуващи хотелски врати; Лесна експлоатация; Не е необходима кабелна връзка между софтуера и ключалката; Енергозахранване чрез стандартни батерии; Запаметяване на последните 1900 събития; Индивидуални кодове за отваряне за обслужващия персонал и за управителите на хотела; Механично аварийно отваряне (secuENTRY 7100); Идеална за хотели без постоянна рецепция (предоставяне на кода напр. чрез SMS, имейл, факс); Автоматична функция за изтриване на кода от вратите на стаите в края на периода на резервация; Голяма гъвкавост и функционалност. secuENTRY е отличена с PLUS X AWARD „BESTES PRODUKT 2015/2016“; SecuENTRY HOTEL няма нужда от никакви кабели и мрежи. Енерго захранването става чрез стандартни батерии.

На дисплея се потвърждава визуално въвеждането на правилния код. Достъпът за управителите и персонала на хотела се определя индивидуално чрез фиксирани кодове на потребителя.

Получете повече сигурност и комфорт с електронната система за заключване secuENTRY на немската компания BURG-WÄCHTER.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини