СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 6, 2017

Топловъздушните апарати TANGRA VA - V/H със сертификат TUV Rheinland

Топловъздушните апарати TANGRA VA - V/H със сертификат TUV Rheinland

Въздухоотоплителните и въздухоохладителни апарати са предназначени за местно топловъздушно отопление или охлаждане на помещения с общо предназначение. Апаратите са изградени от аксиален вентилатор с монофазно или трифазно захранване и висок клас на защита (IP65), водна отоплителна/охладителна секция - топлообменник "вода-въздух", капкоуловител за моделите работещи на охлаждане и корпус в два варианта (ST или AL). Въздухоотоплителните апарати работят с чист въздух, без запрашване и агресивни смеси.

Топловъздушните апарати са подходящи за инсталиране в: големи зали; салони; промишлени и производствени помещения; оранжерии; складове; гаражи; супермаркети.

Фирма ТАНГРА има повече от 20 години опит в производството на топловъздушни апарати за индустриални и търговски цели, а гамата от съоръжения обхваща различни модели, с дебит на въздуха от 900м3/ч до 6000м3/ч. и отоплителна мощност до 61kW.

Топловъздушните апарати могат да бъдат изпълнени за вертикален или хоризонтален монтаж. Опциите и аксесоарите, предлагани от ТАНГРА включват както различни модели на дифузори с промяна потока на изтичане, така и управления на вентилаторите и трипътен вентил за отоплителна/охладителна секция. Предимства: елегантен дизайн; здрав корпус; компактни размери; гъвкаво приложение; висока производителност; бърз и лесен монтаж; монофазно и трифазно изпълнение; възможност за хоризонтален и вертикален монтаж.

В началото на месец март 2017 година TÜV Rheinland сертифицира въздухоотоплителните апарати на фирма ТАНГРА. Сертификатът обхваща всички модели, както мощности и конструкция, така и като начин на монтаж. Това е първият продукт от този тип с международен сертификат за качество и ефективност в България.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини