СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 8, 2017

Бисайд представи нови иновативни продукти на изложението Security Expo

Бисайд представи нови иновативни продукти на изложението Security Expo

Фирма Бисайд, филиал на италианския холдинг Beninca, по традиция взе участие в специализираното изложение Security Expo, което тази година се проведе от 7-ми до 10-ти март в Интер Експо Център в София.

На щанда на Бисайд бяха изложени действащи модели на бариери, боларди и антипаркинг устройства, както и различни видове автоматични задвижвания, предлагани от фирмата.

Фокус в тазгодишното представяне на изложението бяха новите домофони на Beninca, двигателите за щори и сенници Cherubini, безшумните ламели за ролетни врати на FIMA и най-бързият двигател за плъзгащи врати на пазара BULL 624 Turbo.

Интеркомите на Beninca са в 3 разновидности според технологията на осъществяване на връзката – DECT, GSM и WiFi. Те са с конструкция от неръждаема стомана и закалени панели, което ги прави изключително надеждни и защитени от недобронамерени посегателства.

Бисайд обяви официално партньорството си с един от световните лидери в производството на двигатели за щори и сенници: фирма Cherubini, Италия.

Продуктите на Cherubini бяха представени на щанда на Бисайд на изложението Security Expo и предизвикаха голям интерес сред производителите на щори и сенници.

Сензация в тазгодишното представяне на Бисайд беше новият супер-бърз двигател за плъзгащи врати на Beninca BULL 624 Turbo. Той е предвиден за врати до 600 кг, а скоростта му на отваряне достига 25м./мин., нещо непостигано до момента от нито един друг производител. В същото време новият мотор е покрил всички съвременни изисквания за безопасност.

Беше анонсирана и новата платформа на Beninca за интелигентно управление през интернет на всички задвижвания, вкл. и светлини в дома или офиса. Вече ще може да задействате вашата автоматика от всяка точка на света и да наблюдавате състоянието и през своя gsm.