СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Един от най-големите системни интегратори АНДИ навърши 25 години

Един от най-големите системни интегратори АНДИ навърши 25 години

Фирма АНДИ е компания с 25-годишен опит в областта на слаботоковите инсталации, включващи видео наблюдение, контрол на достъп и работно време, структурно-кабелни системи, пожароизвестителни и пожарогасителни системи, озвучаване и оповестяване, периметрова охрана.

Фирмата разполага със собствено производство на ел. табла и паркинг системи. През годините АНДИ разширява инжинеринговата си дейност, което изисква избор на високо-технологични производители и спечелването на тяхното доверие. Сред дългогодишните партньори на компанията са: Sony Professional, Samsung Techwin, Dahua Technologies, Avigilon, Pelco, Milestone, JOB Detectomat, Satel, Tyco и др.

Фирмата разполага с 8 офиса на територията на цялата страна. Най-големият актив на АНДИ са служителите, както и клиентите, които стимулират и осмислят по-нататъшното й развитие. Във фирмата работят 240 професионалисти, половината от които са с повече от 15 години трудов стаж в компанията, а 2/3 от екипът е с техническо образование.

Едно от най-големите постижения в историята на компанията е поддържането на високо качество на предлаганите услуги. Фирма АНДИ е доверен партньор и глобален системен интегратор на знакови имена в индустрията на България. Благодарение на всеотдайният и високо квалифициран екип има завършени огромен брой и изключително разнообразни проекти в почти всички сфери на икономиката: Асарел Медет, Аурубис България, AES Гълъбово, ВМЗ, Търговска верига Билла, МОЛ Галерия, Хотел Роял Бийч Барсело, Биовет, Порт Бургас, SG Експресбанк и др.

На изложението Security EXPO 2018 фирма АНДИ ще представи най-новите постижения на своите партньори в областта на интелигентния видеоанализ, интегрираните системи за сигурност, както и системите за противопожарна защита.

Също така ще бъде представена най-новата разработка на системата SmartPark за цялостно управление на паркинги, както и ново поколение системи за наблюдение и анализ на търговски обекти.АНДИ

Пловдив 4003, бул. Карловско шосе, Комплекс "Анди"
тел.:032/ 904000
факс:032/ 904004


Реклама