СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Евромаркет с нов партньор и топ продукти на Българска строителна седмица

Евромаркет с нов партньор и топ продукти на Българска строителна седмица

„Евромаркет“, компанията лидер в областта на строителната и индустриалната техника, ще представи топ продукти и нови партньори по време на тазгодишното издание на Българска строителна седмица. Събитието, което се утвърди като едно от водещите изложения за иновации в строителството, ще се проведе между 7 и 10 март в Интер Експо Център, гр. София.

Предлаганите от „Евромаркет“ машини, инструменти и консумативи можете да разгледате в зала 3, щанд C5.

Нови в широкото портфолио на компанията са продуктите с марка TJEP Kyocera - крепежни инструменти, акумулаторни пистолети за връзване на арматура, акумулаторни и електрически ножици за арматура, пневматични пистолети за набиване на пирони, пистолети за пирони с газова клетка за набиване в различни материали (дърво, бетон, метал), както и всички необходими аксесоари за ефективно изпълнение на съответните дейности.

Сред новите партньори на „Евромаркет“ е и производителят за бояджийска техника Airlessco. По време на Българска строителна седмица ще бъдат изложени електрическа система за безвъздушно пръскане на жилищни обекти SP380 и безвъздушната текстурна машина за промишлени обекти TS1750. Докато модел SP380 е предназначен за разпръскване на блажни бои и бои на водна основа, както и на 100% акрилни покрития, то TS1750 предлага възможност за използване на фугиращи смеси, еластомерни покрития, бързо съхнещи бои, смоли, епоксидни покрития, огнеупорни и хидрозащитни покрития, както и гипсови шпакловки. Повече за предимствата на тези машини можете да научите на щанда на „Евромаркет“.

Сред изложените топ продукти безспорно ще бъдат тези на немския производител Putzmeister, който предлага една от най-пълните гами от машини за полагане на замазки, пръскане и транспортиране на шпакловки и мазилки, както и бутални бетон-помпи за транспортиране и шорткретиране.Използваните технологии и качеството на производство са в основата на избора на потребителите, а високата ефективност, ниските експлоатационни разходи и дългият експлоатационен живот на машините ги прави безусловен фаворит при повторна покупка. Те гаран тират надеждност и изключителни резултати в довършителни дейности, като например нанасяне на сухи циментови разтвори, нанасяне и транспортиране на подови замаски, пясък и други строителни смеси, нанасяне на саморазлични замазки и др.

„Имаме много високи очаквания от Българска строителна седмица, тъй като впечатленията ни от миналогодишното издание са повече от положителни. Без съмнение изложението се утвърди като водещо, привлече голям брой клиенти и ни дава възможност да покажем най-доброто от продуктовата си гама“, коментира Алексадър Колома, мениджър на бизнес направление „Инструменти“ в „Евромаркет“. „Според нас интересът към иновациите в строителния сектор ще продължи да расте, затова целта ни е да бъдем партньор на топ марки и да продължим да работим за модернизацията на българската индустрия“, допълни още той.

На щанда на „Евромаркет“ ще бъдат изложени още:
- Професионални електроинструменти на световния лидер Bosch
- Машини за заглаждане на бетон Fastverdini с двигатели KOHLER
- Машини за рязане на тухли GÖLZ
- Диамантено-пробивни машини GÖLZ
- Фугорези Fastverdini с двигатели KOHLER
- Бензинови генератори KOHLER SDMO - монофазни и трифазни.
- Водни помпи KOHLER SDMO.



ЕВРОМАРКЕТ ГРУП

София 1532, Казичене, ул. Околовръстен път 454
тел.:02/ 9767100