СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Ръст на новите фирми участници на Българска строителна седмица

Ръст на новите фирми участници на Българска строителна седмица

Строителството се нуждае от своя дом. Платформа, която предлага правилните решения за бизнеса и рационалните идеи за жилището. От 7 до 10 март ще се проведе 18-ото поредно издание на утвърдилото се и единствено пролетно изложение за строителство у нас за 2018г.– Българска строителна седмица.

Новите фирми участници ще бъдат 55. По този начин се затвърждава тенденцията за положителен растеж на изложението Българска строителна седмица. Миналогодишното издание отчете ръст при участващите фирми и заетите площи от над 45%. Провеждайки се паралелно с изложение Секюрити експо, Българска строителна седмица привлече вниманието на повече от 8500 бизнес посетители и крайни клиенти.

Насочен към енергийната ефективност, екологичността и функционалното строителство, от тази година изложението се превръща и в основна „спирка“ за професионалните озеленители. С групов щанд на Българска строителна седмица се включва Асоциацията на професионалните озеленители в България.

Те ще насочат вниманието на присъстващите към изграждането, оформянето и поддържането на озеленените площи и значението на използване на качествени и сертифицирани продукти.

Затвърждавайки репутацията си на изложение, което обединява екологичните практики, Българска строителна седмица ще предложи на присъстващите разнообразни решения за създаване на нискоенергиен и щадящ природата дом. Акцент на Коникс Хоум ще бъде SIP технология със структурни изолационни панели и скелетно гредова конструкция с изолация от минерална вата във връзка с технологиите за изграждане на нискоенергийни къщи с конструкция от дърво. Посетителите ще открият на щанда на И-Диал екологичните решения на Биодом-Европа за био къщи, изградени от естествени материали, без влагане на синтетични материали.

За всички 18 години от своето създаване Българска строителна седмица се превърна в истински „дом за строителството“.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини