СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Новите продуктови групи в гамата на Ви Джи Еф

Новите продуктови групи в гамата на Ви Джи Еф

Ви Джи Еф представя на своите партньори и клиенти новитe продуктови групи от богатия каталог на H-Bau Technik, Германия - OPTI WALL, KUNEX, PENTAFLEX, PLURAFLEX, RAPIDOBAT Creton HD и др.

OPTI WALL представляват дистанционери за преминаване на кофражни шпилки. С помощта им се осигурява качествено и бързо фиксиране на кофражните платна на необходимата дистанция. OPTI WALL са произведени заводски с права завършваща част, което елиминира необходимостта от допълнителното запълване на "конусовидните" неравности, образувани при използване на стандартните тръби.

KUNEX представляват водоспиращи ленти за конструктивни и дилатационни фуги. Имат отлична устойчивост на стареене и позволяват лесна инсталация на обекта. Голяма част от артикулите се предлагат в два варианта - съвместими и несъвместими с битум.

Системата PENTAFLEX ABS-R се състои от стоманена кофражна и армировъчна форма от шрек метал за оформяне на работни фуги при бетониране във фундаментни плочи и сутеренни стени.

PLURAFLEX е система за инжектиране в основи на строителни конструкции, басейни, канали, резервоари, защита в основи, тунели, силози и др., което предотвратява инфилтритането на вода. Инжекционните маркучи са произведени с перфорации, за вътрешно приложение за влагане в работни фуги.

RAPIDOBAT Creton HD е кофражна форма за еднократна употреба за кръгли колони, произведена от многопластови, изключително устойчиви и висококачествени пресована хартия и картон. С помощта на Creton HD е възможно постигането на най-високо качество на повърхността на вече готовите колони - без наличието на шупли и неравности и изключителна хомогенност.

Системите на H-bau, предлагани от Ви Джи Еф, са изключително подходящи при изграждането на фундаменти на сгради, инфраструктура, резервоари, промишлени обекти и др.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини