СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Tрадиции и иновации с топлоизолационна система DEKOTHERM®

Tрадиции и иновации с топлоизолационна система DEKOTHERM®

Оргахим предлага сертифицирана топлоизолационна система DEKOTHERM®, удобна и ефективна за всеки дом. При разработването на продуктите от серията DEKO professional се търси както иновативен подход и решения, така и възможността за постигане на максимален ефект на възможно най-добра цена.

Основните предимства на външната топлоизолационна система DEKOTHERM® са: целогодишно контролиране на температурата в помещението; значително намаляване на разходите за отопление или охлаждане; подобряване начина на живот, отсъстват топлинни мостове, тъй като термоизолацията покрива цялата конструкция; акумулиращият потенциал на стените се използва адекватно; точката на замръзване остава извън стената, без да се нарушават компонентите на сградата, в резултат на температурни промени; прекъсват се всички термомостове, включително и усилване на термоизолацията, без да се отнема от вътрешното пространство; фасадата се реновира, външният вид на сградата се обновява.

DEKOTHERM® включва следните видове системи: Standart 5, Standart 10, MAX 10. Най-новият член в семейството на топлоизолациите е MAX 15, където топлоизолационният материал е фасадна каменна вата, а за финишно покритие се използва DEKO professional Полиуретанова нано мазилка с фибри. Самопочистващият ефект на мазилката, както и устойчивостта й на пукнатини и мухъл, в съчетание с подсилените водоотблъскващи свойства и UV защита създават максимално качествена обвивка на цялата система.

Оргахим контролира процесите по изпълнение на системата и издава гаранция за качество, при спазване на всички етапи от изграждането й. За всяка стъпка клиентът може да разчита на експертното мнение на професионалистите на компанията. Всеки един от видовете топлоизолационна система DEKOTERM® отговаря на всички критерии по програмата за енергийна ефективност.РекламаПрелисти новия брой

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама  • Сдружение Топливо