СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

Селена представя бърза и ефективна топлоизолационна система Tytan Professional

Селена представя бърза и ефективна топлоизолационна система Tytan Professional

Правилният избор на фасадната топлоизолационна система е от изключителна важност за поне две групи участващи в инвестиционния процес по изграждането на една сграда – инвеститорите в проекта и обитателите на сградата. За първите фасадата е „лицето“ на проекта, с който биха искали да се гордеят за дълго време. За обитателите фасадната топлоизолационна система осигурява както естетическа наслада, така и комфорт на обитаване и по-ниски сметки за отопление и охлаждане.

Системите TYTAN PROFESSIONAL напълно задоволяват очакванията за красив и хармоничен облик, както и комфорт на обитаване и енергийна ефективност.

Времето за надежден и правилен монтаж на фасадната топлоизолационна ситема зависи от площта на изолираната повърхност, избрания топлоизолационен материал (EPS-F или каменна вата), атмосферните условия и др.

Решение за намаляване времето за монтаж дава TYTAN PROFESSIONAL IS 13 – иновативна PU пяна за лепене на EPS, XPS, каменна вата и пеностъкло. Два часа след залепянето топлоизолационните плоскости с TYTAN PROFESSIONAL IS 13 може да се пристъпи към дюбелиране, с което се елиминира необходимостта от изчакване от 48 часа, както при стандартните циментови разтвори. Здравината на залепване с TYTAN PROFESSIONAL IS 13 е не по-малка от циментовите лепила, а възможността за до 30mm лепилен слой позволява коригиране на неравности по основата.

Системите TYTAN PROFESSIONAL притежават сертификат ETAG 004, което гарантира тяхната надеждност във времето. Използването на тази технология осигурява следните ползи: Бързина на изпълнение; Корекция на неравности по основата чрез дебелина на лепилния слой до 30mm; Повишена ефективност на монтажните дейности; Възможност за дюбелиране след 2 часа; Здраво залепване на плочи от EPS, XPS, каменна вата и PIR/PUR.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини