СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

Баумит представя топлоизолационна система Стар

Баумит представя топлоизолационна система Стар

Баумит Система Стар осигурява на фасадата голяма еластичност и устойчивост на външни въздействия, като съчетава целия опит на Баумит като пионер във външното топлоизолиране.

С Баумит Система Стар инвестирате в бъдещето. Комбинацията от комфортен вътрешен климат и техники за спестяване на енергия водят до подобряване на качеството на живот у дома и на работното място. Тъй като съчетава отлична изолация с атрактивна обвивка, система Стар допринася за това да се увеличи стойността на Вашата сграда.

Водата и мръсотията нямат шанс. Баумит СтарТоп е високоустойчива на атмосферни влияния, пастообразна силиконова мазилка с функционален пълнител. Благодарение на него фасадната повърхност съхне много бързо след дъжд, мъгла или роса и фасадата остава чиста и защитена от гъбички и водорасли.

Гъвкава, еластична и устойчива на удар. Баумит СтарКонтакт бял е лепилна и шпакловъчна смес, която благодарение на своята уникална формула гарантира, че изолацията ще остане добре прикрепена към зидарията без значение от температурните колебания, скоростта на вятъра или други въздействия на околната среда. Като армиран слой притежава също отлични свойства. Тя е еластична и гъвкава и с течение на времето поема напреженията, на които са подложени топлоизолационните системи, като същевременно осигурява и добра устойчивост на удар.

Сивата топлоизолационна плоча СтарТерм се произвежда от експандиран полистирен с добавени графитени частици. Тя е паропропусклива и има отлични изолационни свойства. Благодарение на отличните свойства на лепилната и шпакловъчна смес СтарКонтакт бял могат да се използват и всички останали видове топлоизолационни плочи от експандиран и екструдиран полистирен и минерална вата.

С Баумит система Стар Вие инвестирате в безпроблемно бъдеще.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини