СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

Проведе се ежегодният дизайнерски форум Design>People

Проведе се ежегодният дизайнерски форум Design>People

Трета поредна година една от най-значимите инициативи на националната платформа за интериорен дизайн Дибла - „Дизайнът е повече от хората“, даде възможност на 100-те най успешни и изявени интериорни дизайнери в страната да се срещнат с едни от най-утвърдените и доказали се на пазара фирми, за да отбележат заедно постиженията на гилдията, да споделят информация за най-актуалните новости и тенденции в сферата на интериорния бранш и да се насладят на луксозното издание „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017г.“. От 30 март до 1 април 2018г. екипът на Дибла по традиция посрещна едни от най-талантливите дизайнери и представители на най-успешните фирми в столицата на културата – Пловдив.

Още със самото откриване на DESIGN>PEOPLE по време на официалната вечеря екипът на Дибла обърна специално внимание на най-новите продукти на платформата, създадени, за да подобрят качеството и ефективността на работата на гилдията. Такъв именно продукт е Дибла Селекция - система за онлайн и директна търговия, предлагаща уникална възможност за поръчки при стандартизирани фиксирани условия с единни КСС-та, разнообразна гама от продукти и марки, взаимноизгодни финансови условия и сигурност.

Дългоочакваното трето издание на луксозния годишен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017“, бе другият важен акцент на вечерта. Каталогът отразява и дава заслуженото внимание на високите достижения на родните дизайнери в областта на интериорното проектиране.

Вторият ден от форума бе насочен към запознаването на участниците с полезна и актуална информация, представена от фирмите партньори. Дизайнерите получиха уникалната конкурентна възможност първи да се запознаят с ключовите предимства и възможности на изделия, които могат да вложат в бъдещите си проекти, на фирмите Естета Интериори, Джия, Дием, Икор, Манифлекс, Оргахим, Паркетен стил, Призма, Пи Ес България Лукс, Салекс, СКВ, Шнайдер Електрир, Мапей, Ники и Парадайз Пергостайл.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини