СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 5, 2018

Солид 55 и Биодит представят първата българска врата с биометрично заключване

Солид 55 и Биодит представят първата българска врата с биометрично заключване

Производителят на биометрични решения Biodit и производителят на блиндирани врати Солид 55 представиха първата по рода си врата с биометрично заключване Easy Lock. Високи технологии, съчетани в практично и сигурно решение за всеки дом.

„Партньорство от този род се осъществява за първи път в България. Вярвам, че българските производители трябва да се подкрепяме и да работим за по-качествени продукти и услуги. Това е един добър знак за новата вълна в предприемачеството у нас.“ – това споделя изпълнителният директор на Biodit - Юлиан Софрониев.

Easy Lock е ново поколение биометрично утройство за заключване на блиндираната врата с пръстов отпечатък и предлага още по-високо ниво на сигурност на дома. Липсата на ключове, чипове, безконтактни карти или кодове за достъп прави практически невъзможно използването на друго устройство, което недоброжелател да копира и да опита неправомерно да влезе през вратата.

За да ви позволи да отключите или заключите, Easy Lock трябва единствено да разпознае вашите пръстови отпечатъци. Даването и отнемането на достъп е също толкова лесно - чрез специално мобилно приложение и всеки, който използва тази функционалност на смартфона си, знае колко бързо може да стане. Единственото, което е необходимо да направите, е да запаметите отпечатъците, които ще отключват вратата, а ключът ще остане в миналото.

За всички, които искат да добавят тази допълнителна функционалност към своята врата с електромеханично заключване на Солид 55 и да тестват как работи устройството на живо, могат да го направят в шоурума на производителя на врати.

Повече информация ще намерите на сайта на Солид 55.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини