СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 6, 2018

KAI Group представи продуктите си на международното изложение Cersaie

KAI Group представи продуктите си на международното изложение Cersaie

За поредна година българският производител на керамични плочки и гранитогрес - KAI Group, участва на престижното международно изложение – Cersaie. Събитието се провежда ежегодно в италианския град Болоня и тази година се състоя в периода 24-28 Септември 2018 г. На площ от над 156 000m2 близо 900 различни производители на керамични плочки и обзавеждане за баня от цял свят излагат продуктите и услугите си пред посетители и журналисти от над 170 различни страни.

KAI Group представи продуктите си на своя щанд, който беше разположен на площ от 120m2, заедно с колегите си от Marazzi Group. Настоящите и бъдещи клиенти на компанията, архитекти, дизайнери и строителни предприемачи имаха възможност да се запознаят отблизо с новите колекции в продуктовото портфолио на KAI и Ceramica Fiore.

С годишен капацитет от над 28 милиона кв. метра подови, стенни керамични плочки и гранитогрес KAI Group е сред най-големите производители както в България, така и на Балканския полуостров. През 2015 г. компанията става официален член на семейството на Mohawk Industries. Компанията изнася повече от половината от продукцията си в над 25 страни в Европа и целия свят. Групата има дъщерни дружества в Румъния и Гърция. Продуктовото портфолио обхваща широка гама от керамични плочки, глазирани и неглазирани гранитогрес и декоративни елементи в различни размери и разнообразен дизайн. За да отговори на очакванията на клиентите за качество и модерен стил, KAI Group работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студиа в Испания и Италия. В резултат на тази колаборация продуктите на компанията са в съответствие с най-новите тенденции в интериорния дизайн по отношение на размери, цветове, повърхности, материали и технология.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини