СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 6, 2018

Радиаторният термостат Eco™ от Данфосс с награда за дизайн Red Dot

Радиаторният термостат Eco™ от Данфосс с награда за дизайн Red Dot

В течение на няколко дни експерти провериха, обсъдиха и оцениха над 8,600 международни разработки за комуникационен дизайн. Те присъдиха реномираната награда Red Dot на Danfoss Eco ™ за високото качество на дизайна и технологичното творческо постижение. Предимствата на Danfoss Eco ™ са изключително лесният начин на инсталация и употреба, конкурентната цена и перфектната му технология.

Радиаторният термостат разполага с Bluetooth и мобилно смарт приложение за дистанционно управление. Продуктът на компанията е в хармония с високите изисквания на естетиката на съвременната архитектура.

Проф. д-р Петер Зек, основател и гл. изп. дир. на наградата Red Dot, коментира: „Повече от 60 години ние предоставяме на дизайнери, агенции и компании платформа за оценка на добрия дизайн.

Тези, които участват в наградата Red Dot, трябва да са наясно, че членовете на журито имат много високи стандарти към участниците. Това става очевидно по време на интензивните дебати и дискусии, които се провеждат, за да могат всички експерти да се обединят около едно добре обосновано решение.

Всички тези, които напредват в трудния процес по присъждане на наградата Red Dot, имат основание да се гордеят със себе си, тъй като журито връчва наградата само за творби с високо качество на дизайна. Това ме кара още по-силно да поздравя лауреатите за техния заслужен успех.“

Данфосс очаква с нетърпение церемонията по връчването на наградите Red Dot на 26 октомври 2018 г. в Берлин. По-рано през 2018 г. Danfoss Eco ™ спечели наградата People's Choice на Датските награди за дизайн и бе номиниран за Немските награди за дизайн.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини