СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 6, 2018

Алуминиеви радиатори и лири GLOBAL oт Рувекс

Алуминиеви радиатори и лири GLOBAL oт Рувекс

Фирма Рувекс предлага в България радиаторите и лирите с марка GLOBAL от 1995 г. и марката е станала синоним на „алуминиев радиатор”. Фирмата е спечелила доверието на своите клиенти посредством осигуряване на постоянно високо качество на продуктите си. Веднъж закупеният и монтиран радиатор GLOBAL осигурава необходимия топлинен комфорт, допринася за модерния интериор на жилището и гарантира надеждност и дълготрайна употреба.

Моделите VIP и ISEO се отличават с изчистен дизайн, елегантна линия и лесно се адаптират към всеки интериор. Лекотата на алуминия позволява бързо и точно монтиране. Радиаторите GLOBAL имат извънредно голяма дълготрайност благодарение на използвания материал /алуминиева сплав/ и технологията на изработка – монолитни глидерни отливки под налягане с двойното антистатично прахово боядисване. Те притежават допълнителен защитен лаков слой, незадържащ прах, което ги прави лесни за почистване.

Алуминиевата лира на GLOBAL модел VETTA съчетава традиционен дизайн и безкомпромисно качество на алуминиевата отливка. Най-голямото предимство на лирата е, че материалът – алуминий, не позволява появата на ръжда, както се случва често при стоманените отоплителни тела, монтирани във влажни помещения като банята.

Над 40-годишният опит в проектирането и производството на алуминиеви радиатори позволява на GLOBAL да гарантират надеждност и дълъг живот за всичките си модели радиатори и лири. Радиаторите GLOBAL имат гаранция 10 години, но практически са вечни, защото техният материал неподлежи на корозия.

Компания с традиции в производството на алуминиеви глидерни радиатори монолитна отливка с най-високи качествени параметри. Фирма РУВЕКС предлага пълната продуктова гама на Италианския производител. В офиса на фирмата и нейните магазини може да намерите мостри на радиаторите и лирите, да получите допълнителна информация, да ги закупите и да научите за специални предложения.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини