СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 7, 2018

Преобразете интериора и фасадата с решенията от естествен камък на Гранитекс-ИВ

Преобразете интериора и фасадата с решенията от естествен камък на Гранитекс-ИВ

Гранитекс-ИВ е предприятие от семеен тип, създадено през 2004 г. в гр. София. Фирмата разполага с над 60 служители.

Гранитекс-ИВ предлага внос на естествен камък и гранитогрес и произвежда богато разнообразие детайли. Услугите на фирмата включват: търговия на слабове, плочи и други детайли от естествен камък, плочи от гранитогрес на италианската фирма Marazzi (най-висок клас гранитогрес) с включен монтаж на различни строително монтажни дейности, както и на вентилируеми фасади (отново със затворен цикъл - от материал до монтаж).

Гранитекс-ИВ предлага още и изработка на всякакви детайли от естествен камък: облицовки, настилки, плотове за баня, кухня, бар, стъпала, чела, облицовка за камина, подпрозоречни плотове и шапки от различни разновидности на гранит, мрамор, варовик, травертин и гранитогрес.

Един от основните продукти, които фирма Гранитекс предлага, са вентилируеми фасади. Те представляват модерно архитектурно решение за съвременните фасадни облицовки. Придават завършен вид и по-добра визия на сградите, увеличават възможностите за реализиране на разнообразни идеи и изпълняват топло-, шумо- и хидроизолационни функции.

Фирма Гранитекс-ИВ работи по проект за изграждане на собствена административна, складова и производствена база в гр. София, кв. Военна рампа.

През месец Септември представители на фирмата посетиха ежегодните изложения за гранитогрес и естествен камък в Италия. Екипът се запозна с новите тенденции в екстериорните и интериорните решения. Лидерът в сферата на гранитогреса, Marazzi, представи изцяло нова серия GRANDE с размер на плочите 162/324/0.12 см., която предлага уникални решения за облицовки и кухненски плотове. Изложенията предоставиха и актуална информация относно новостите в сферата на машините за рязане и обработка на различните материали.

В резултат на успешно проведените срещи на двете изложенията, в края на месец Октомври фирмата обнови складовите си наличности с нови видове висок клас гранити, мрамори и оникс. В склада на Гранитекс–ИВ може да се разгледат и новостите при гранитогреса, включително и серия Grande от Marazzi.

Повод за радост е и сключеният договр за нова машина от италианския производител DONATONI, модел JET – 625 CNC MONOBLOCK. Машината e оборудвана с много функционалности, което ще позволи на фирмата да произвежда с по-голяма прецизност, точност и бързина. Благодарение на софтуера към машината, DDX Easystone Premium, CAD CAM, Гранитекс–ИВ ще може да предложи на своите клиенти производство на продукти по-голяма сложност на детайла и с 3D ефект. Машината трябва да бъде пусната в ескплоатация в началото на 2019 година.

Заповядайте в базата на Гранитекс–ИВ, запознайте се с новите продукти и открийте страхотни решения за вашия дом, офис или инвестиционен проект!ГРАНИТЕКС - ИВ

София 1000,


Реклама