СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 7, 2018

Dibla Design Awards за трета поредна година ще отличи най-добрите интериорни решения

Dibla Design Awards за трета поредна година ще отличи най-добрите интериорни решения

За трета поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн Дибла ще проведе най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш – съревнованието Dibla Design Awards. Официалната церемония по връчването на наградите за интериорен дизайн ще се състои на 21 ноември 2018 г.

Всички ценители на стилния дизайн и естетика имат възможността лично да преживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн в компанията на най-успешните творци в бранша в уютна и стилна обстановка. Покани за Церемонията се разпространяват чрез тикет порталите.

На 10 октомври приключи срокът за подаване на проекти за участие – над 150 интериорни решения от общо 75 проектанти, което е поредното доказателство за стремителното развитие на дизайна в България. Най-привлекателни са подкатегории "Апартамент" от "Жилищен интериор" и "Ресторант/Бар-ресторант" от "Обществен интериор", в които има най-много оспорващи си наградата проекти. Трудния избор отново ще направи журито на Dibla Design Awards – да излъчи най-добрите сред 102-та талантливи и новаторски проекта, одобрени да продължат в надпреварата.

И тази година отличията за категориите в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“ ще бъдат присъдени от международното жури от 16 български и чуждестранни специалисти, сред които дизайнери, архитекти, авторитетни преподаватели и представители на бизнеса. Както всяка година гласуването е независимо за всеки проект по шест критерия – общо въздействие, цялостност, оптимизация на пространството, ергономичност, точност при визуалното представяне и оригиналност, като проектите се представят анонимно.

Най-очакваното и престижно отличие „Дизайнер на годината за 2018 г.“ ще се присъди за цялостно развитие и принос към българския дизайн и популяризирането му на национално и международно ниво.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама