СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

БАИС е официален партньор на Архитектурно-строителна седмица

БАИС е официален партньор на Архитектурно-строителна седмица

Най-мащабното след 2008 г. издание на строителния форум ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Експо Център София. Събитието ще се проведе в три изложбени зали, а участниците ще разположат щандовете си върху площ от над 8 500 кв.м. В изложението вземат участие производители и вносители на строителни материали, машини, химически продукти, топло- и хидроизолации, технологии. Едно от новите неща, на което организаторите са заложили в своята концепция на тазгодишното издание, е „прецизно сегментиране”. Чрез този подход ще бъдат създадени отделни тематични зони, в които според сектора на своята дейност ще бъдат обединени българските и международните участници.

За поредна година Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) е официален партньор на изложението. Асоциацията ще има свой щанд, на който ще бъдат представени основните насоки на дейността на БАИС, както и събитията, които са планирани през 2019 г. В тазгодишното издание на форума ще вземат участие фирми-членове на БАИС – Хенкел България; Изомакс – Байчев; Армормат; Фибран България; Технопанел; Судал; Пи Си Си България.

В рамките на изложението БАИС ще организира дискусионен панел на тема: „Изменения на Наредба №Iз-1971 от 29.10.2009 г. за строително-технически правила и норми за осигуряване на безопасност при пожар – отражение при проектиране, изпълнение и контрол на фасадни топлоизолации”. Събитието ще се проведе на 06.03.2019 г. в семинарна зала №3 на „Интер Експо Център”. Панелът ще се осъществи в партньорство с Камара на архитектите в България (КАБ). Като лектор в панела ще се включи д-р инж. Красимир Делов. Той ще изнесе презентация на тема: „Отражение на измененията на Наредба № Iз-1971 върху проектирането и изпълнението на фасадни контактни топлоизолационни системи с мазилка (ETICS)“.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини