СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

ЕТЕМ се представи успешно на международното изложение BAU

ЕТЕМ се представи успешно на международното изложение BAU

ЕТЕМ успешно представи своите системни решения на водещия международен панаир BAU, който се проведе от 11-ти до 16 януари в Мюнхен, Германия.

Разположен на площ от 72 кв.м. щандът на ЕТЕМ показа конкретни решения и продукти, които са съобразени с актуалните архитектурни тенденции. Екипът на ЕТЕМ представи пред посетителите част от най-новите си системни решения - решения за слънцезащита с автоматично управление в комбинация с окачена фасада Е85, система за врати и прозорци E68 със скрито крило, безфалцова входна врата E75 с апликиран плосък материал, специално разработени перголи и други. Най-голям интерес сред гостите на щанда предизвика слънцезащитната система с възможност за дистанционно управление през мобилен телефон.

Според организаторите тази година изложението BAU 2019 е сняколко рекордни постижения. За първи път на огромна изложбена площ от 200 000 кв. м. 2250 компании от 45 страни са представили своите продукти и решения за строителния сектор. Броят на посетителите тази година е достигнал 250 000, а броят на чуждестранните гости извън Германия е достигнал до нов максимум от 85 000.

На форума беше обявен стартът на ново търговско изложение за цифрови решения в строителния сектор – digitalBAU. Организатор на дигиталното събитие ще бъде Messe München, в партньорство с Федералната асоциация на строителния софтуер (Bundesverband Bausoftware – BVBS). Очаква се DigitalBAU да се проведе за първи път в дните 11-ти до 13-ти февруари 2020 г. в Кьолн, Германия.

Екипът на ЕТЕМ благодари на всички гости на изложението, които са посетили щанда на компанията. Следващото издание на специализираното междунарно изложение BAU ще се проведе през 2021 година.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини