СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

Настилки и изтривалки за входни пространства от Икор

Настилки и изтривалки за входни пространства от Икор

ИКОР е една от първите фирми на българския пазар, предлагащи решения в областта на професионалните подови настилки и декорации. Екип с над 20 годишен опит в предлагането на висок клас продукти за оформление на интериора на обществени пространства. Мотото на фирмата е представяне на качествени и дълготрайни материали, съобразени с новите тенденции в дизайна и поддръжката. ИКОР е представител на брандовете ALTRO, FORBO и GEGGUS.

ALTRO са безопасни хомогенни винилови настилки, специално проектирани да не се пързалят, дори когато са мокри. Имат многообразно интериорно приложение. От разнообразни и вдъхновяващи решения за обществени пространства, като офиси, коридори, рецепции, стълбища, до специални решения за индустриално приложение, за екстремно натоварване, кухни, мокри помещения и бани.

Хетерогенни винилови настилки FORBO са износоустойчиви настилки за обществени пространства. Предлагат се в богата цветова палитра и имитации на различни материали и текстури – дърво, текстил, метал, камък, щампован винил. Професионалните системни изтривалки са важен елемент от входните пространства. Статистиката показва, че ако има добра изтривалка на входа, това ще намали нуждата и честотата на почистване на интериорните настилки с до 40%.

Ново и атрактивно в портфолиото са цветните системни изтривалки на GEGGUS, които могат да бъдат изпълнени с цвят на алуминиевия профил по системата RAL. И получили награда за интериорна иновация системна изтривалка с луминисцентни и тактилни вложки специално проектирани за изходните зони. Осигурява допълнителна безопасност. При изгасване на електричеството изтривалката свети и показва изхода.

Продуктовият спектър на ИКОР предлага решения за пода, стената и тавана, за всеки стил – модерен, класически, индустриален.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини