СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

Високотехнологично покритие за декоративно оформяне на стени, подове и тавани Micro Cem

Високотехнологично покритие за декоративно оформяне на стени, подове и тавани Micro Cem

Верни на своя стил на непрекъснато усъвършенстване на технологиите и материалите, и съчетавайки високо качество и модерна визия, Теразид пуска на пазара MICRO CEM - дизайнерски продукт, безкомпромисно следващ най-новите тенденции.

MICRO CEM представлява система, в основата на която е серия от специални двукомпонентни продукти – микронизирани цименти и кополимери. Комбинацията на тези микроцименти със специалните грундове и полиуретанови покрития, създава високоефективна декоративна настилка, с богата вариативност и широко приложение.

MICRO CEM се отличава с изключителна здравина, 100% водонепропускливост и висока износоустойчивост.

Благодарение на високоякостните си свойства и отличната си адхезия към всякакви строителни основи, MICRO CEM намира широко приложение при изпълнение на подови настилки, на закрито и открито, а издръжливостта на продукта на течаща вода и висока влага, го правят изключително подходящ за декоративно покритие в бани, кухни, мокри помещения, открити тераси и басейни.

MICRO CEM е еднакво добре приложим, както върху нови или стари бетонни плочи, циментови замазки и шпакловки, така и върху вече съществуващи настилки от керамични и каменни плочки, мозайки, и други. Продуктът осигурява високоустойчиво на трафик покритие, без фуги, прекъсвания и снадки, което го прави много лесно за почистване и поддръжка. Гъвкавостта на материала и различните техники на полагане предоставят голямо разнообразие в декоративните ефекти – огледален блясък, мрамор, камък, рустик, индустриален и други, които превръщат MICRO CEM в идеалната алтернатива на традиционните настилки.

Новото дизайнерско покритие на ТЕРАЗИД се предлага в осем цвята, като компонентите на системата са точно дозирани в удобни опаковки.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама