СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

Иновациите в ОВК системите на изложението ISH

Иновациите в ОВК системите на изложението ISH

Международното изложение ISH за строителни услуги, енергетика, климатизация и отопление, технологии за възобновяеми енергийни източници тази година ще се проведе във Франкфурт на Майн от 11 до 15 март. Tеми като опазване на ресурсите и използване на възобновяеми енергийни източници ще намерят реализация под формата на нови продукти, фирмени решения и иновации на щандовете на ISH. Изложбените площи ще се превърнат във витрина на устойчиви санитарни решения, модерен дизайн на банята, енергийно ефективни технологии за отопление в комбинация с възобновяеми енергийни източници и екологично чисти ОВК технологии.

Водещите теми тази година ще бъдат обединени в разделите ISH Вода и ISH Енергия. Модерната баня, проектирана като приветливо помещение, с грижа към всички сетива на тялото и комфорта, ще бъде сред акцентите на ISH Вода. Ще бъдат представени иновативни концепции и устойчиви решения за канализационни системи. Модерни инсталационни системи, инструменти и фиксиращи продукти, които отговарят на най-новите изисквания по отношение на хигиената на питейната вода и качеството на материалите, допълват гамата от продукти в секцията ISH Вода.

Ефективното използване на енергията е една от най-важните теми на нашето време. ISH ще представи най-новите технологии и решения за предизвикателствата, произтичащи от необходимостта от защита на климата и природните ресурси. Като основно средство за стимулиране в сектора, ISH показва бъдещото развитие на пазара на топлинна енергия. Фокусът при решенията за охлаждане, климатизация и вентилация ще е върху автоматизацията, удобството и повишаване на енергийната ефективност.

Тази година изложението ще се възползва от нова изложбена зала и преструктуриране, предимно в енергийния сектор. Ще бъдат представени нови теми и решения. За изложението организаторите очакват около 2400 изложители от цял свят.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо