СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

Комплексни решения за строителство и поддръжка на фасади от Блек Пърл

Комплексни решения за строителство и поддръжка на фасади от Блек Пърл

Фирма Блек Пърл продължава активното си присъствие на строителния пазар като водеща компания в предлагането на комплексни решения чрез отдаването на машини и скелета под наем за строителството на сгради от всякакъв тип. Компанията работи с утвърдени доставчици на качествено строително оборудване от Италия, Германия,Чехия, Испания, Белгия. Това са фирми, доказани в бранша, чиито продукти отговарят на всички европейски изисквания. Това є дава възможност да отговори на високите изискванията на клиентите, като им предоставя възможност за избор на оборудване, отговарящо на всички условия по безопасност. За високи сгради 100 -150 m компанията предлага хаспели за товари и хора с по-модерна компютърна система и по-бърза скорост от познатите на българския пазар. Машините са с товароносимост от 500 – 2500 кг и с различни размери на кабините.

Освен за изграждането на фасади, Блек Пърл предлага инженерингови решения за тяхната поддръжка посредством различни комбинации от монорелсови решения и перманентни кранове.

През изминалата година Блек Пърл достави машини за изграждането на новият логистичен център на JYSK в Божурище. Бяха доставени 5 броя висящи платформи с различна товароподемност. Активно участвува при изграждането на новото административно крило на България МОЛ. Предоставени са 2 броя двуколонни платформи с размери 30 m в дължина и 75 m височина, както и 5000 m2 скеле. Същите са монтирани и са в експлоатациа към момента.

Богатият асортимент от оборудване и доказаният професионализъм при предлагането на услугите позволява на компанията да участва в изграждането на различни емблематични обекти не само в България, но и извън пределите и. През декември 2018 г. екип на Блек Пърл участва в монтажа на товарен асансъор, необходим за реставрацията на 5 звездния бутиков хотел BUDAPEST в центъра на Будапеща.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама