СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

Машини за разрушаване Brokk от Каммартон България

Машини за разрушаване Brokk от Каммартон България

Производителят на разрушителни машини с дистанционно управление - шведската фирма Brokk AB, направи най-голямото продуктово лансиране в историята на компанията по време на изложението Intermat в Париж. Четири нови модела машини се въвеждат наведнъж, заедно с нови патентовани модели хидравлични чукове на Brokk и три нови хидравлични разрушителни щипки от Darda. Четирите нови модела носят легендарното съотношение на Brokk мощност - тегло, осигурени от уникалната технология Brokk SmartPowerTM.

Четирите нови модела на Brokk са: силният и лек Brokk 170, мощният и гъвкав Brokk 200, най-доброто изпълнение Brokk 300 и зелената дизелова машина Brokk 520D.

„Въвеждането на тези четири машини е не само най-голямото представяне на продукта в историята на Brokk, но и предефинира това, което се счита за възможно да се постигне по отношение на съотношението: мощност - тегло за разрушителни машини. И всичко това става възможно благодарение на уникалната нова технология Brokk SmartPowerTM. Наистина е вълнуващо да можем да кажем, че след 40 години Brokk все още има способността да предефинира индустрията”, казва Мартин Крупичка, президент и главен изпълнителен директор на Brokk Group.

Тези четири нови разрушителни машини от Brokk отразяват постоянния фокус на компанията върху иновациите, подобрената производителност и увеличеното време за работа за клиенти по целия свят. Всеки един от тези нови модели носи най-съвременното съотношение мощност-тегло, здравина и надеждност.

Каммартон България е ексклузивен представител за България и продуктовите й специалисти, детайлно запознати с техническите характеристики и приложения на машините, ще помогнат за правилния избор в конкретна ситуация. За повече информация позвънете или посетете сайта.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо