СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

Машини за рязане на бетон и асфалт CIMEX

Машини за рязане на бетон и асфалт CIMEX

Диамантено режещите машини са иновация на пазара на строителната техника и са голямо улеснение в сферата на демонтирането и реконструкцията. Рязането на армиран бетон с диамантен диск е много по-прецизно, бързо и с голяма точност.

За да отговори адекватно на търсенето на крайните клиенти, Симекс предлага на пазара обновени модели на машини за рязане на асфалт и бетон, както и богата гама консумативи към тях на много достъпни цени. Бензиновите фугорези CIMEX са подходящи за употреба при демонтаж на сгради, разрушаване на прегради и настилки, разширяване на съществуващи отвори, разрязване на стоманобетонни блокчета, асфалт, бетон, камък и други строителни материали.

По-компактният модел e с размер на диска 350 mm и може да реже до дълбочина 8-10 cm. Височината на ръкохватката е регулируема за осигуряване на максимален комфорт на оператора по време на работа. Регулаторът на газта е със стъпково фиксиране и е удобно разположен. Валът е изработен от висококачествена стомана, с лагери, снабдени с гресьорки при по-високи обеми на работа.

Другият модел фугорез CIMEX FS450 може да реже до дълбочина 15-17 cm и е с по-мощен двигател. Снабден е с винтов регулатор за дълбочината на рязане с индикаторна скала. И двата фугореза имат воден резервоар за мокро рязане, чрез който се охлажда режещият диск и се удължава животът му.

Диамантените дискове CIMEX, които се предлагат като подарък при всяка закупена машина, са с високо качество на изработка, напълно обновена визия и са до няколко пъти по-издръжливи в сравнение с други марки на пазара. Асортиментът от дискове CIMEX е доста голям спрямо различните нужди на обекта - за бетон, асфалт, комбиниран, за строителни материали, плочки или камък.

Продуктите с марката CIMEX се предлагат на пазарa от началото на 2013 г., разпространени са и са добре познати на българския клиент. Марката се е утвърдила успешно и разширява непрекъснато гамата от строителна техника с нови модели, дизайн и функционалности.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо