СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 1, 2019

Безжична система за контрол на достъп SOREX FLEX от Интеза

Безжична система за контрол на достъп SOREX FLEX от Интеза

SOREX FLEX е електронeн патрон, който Ви позволява да отключвате и заключвате Вашите врати чрез код, RFID транспондер (карти/чипове) или сканиране на пръстов отпечатък. Той е идеално решение както за нови, така и за вече инсталирани врати. Не се налага да отвеждате електричество до крилото или касата на вратата и така те се запазват непокътнати. Същевременно разполагате с пълната функционалност на бравата, която имате и контролирате и двата езика.

Монтирането е лесно: просто се заменя съществуващият стандартен патрон с електронния патрон SOREX FLEX и не се налага подмяна на врати или обков. Дължината на патрона може да се променя, така че да е подходящ за най-различни видове врати, т.е. може с лекота да бъде демонтиран и монтиран наново. Елиминира се неудобството от носене на ключове. Просто поднесете Вашия пръст на мястото за идентификация, въведете Вашия код или поставете Вашата карта или чип върху клавиатурата на патрона, като след отварянето електронният патрон се самозаключва. Нещо повече, вече няма да се налага да подменяте патрона в случай на изгубен ключ.

Техническа информация: Захранване с батерии 3 x AAA 1,5 V (приблизителен живот на батериите една година); Брой на активирани средства за отваряне – 999 пръстови отпечатъка; Работна температура: -40°C до +80°C; Степен на защита: IP 44; Дължина на патрона 70 mm, регулируема до 120 mm; Диаметър на ръкохватките: отвън 46 mm, отвътре 36 mm; Материал: неръждаема стомана.

Тази система е проектирана и произведена с помощта на най-новите технически познания за изпълнение на високите изисквания за безопасност. Опростеният и елегантен дизайн на SOREX FLEX е не само прекалено функционален, но и украса за Вашата врата.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини