СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Иновативни идеи за стилни повърхности от Артра®

Иновативни идеи за стилни повърхности от Артра®

Артра® предлага уникални и иновативни декоративни системи, интериорни решения за всеки дом, вила, ресторант, хотел. Сред топ продуктите, които предлага на българския пазар, изключително атрактивно арт предложение са продуктите на испанската фирма Цимент дизайн. Артра® е техен официален представител за територията на страната, както и сертифициран изпълнител на покритията. С безкрайните си декоративни възможности и характеризиран с елегантната бетонна текстура Еко Цимент е най-утвърдената колекция от гамата. Тя включва продуктовите линии – Класик, Конкрет, Транзит и Рустик, като обхваща пълния диапазон от размери на естествения агрегат. Технологията позволява съществуващото покритие да не се премахва (което означава тиха, бърза и чиста работна среда), както и опции за персонализиране на пространството (многовариантност за финиш покритие, текстури, цвят, избор на вид защита).

Класик - непрекъснати покрития, направени от частици с много фина зърнометрия. Класик съчетава в себе си изкуство и майсторство. Той се характеризира с водния си ефект, като отличителните шарки могат да бъдат засилени или намалени, създавайки уникални и елегантни ръчно изработени покрития.

Конкрет е декоративен материал с хомогенно покритие и фина зърненост, което добавя към всяко пространство топлина и уют.

Транзит е непрекъснато покритие със среден размер на зърното, подходящо за интензивни пешеходни зони като търговски центрове, обществени сгради, работни места и жилищни райони, независимо дали са на закрито или открито. Транзит предлага отлично представяне с голямо разнообразие от формати и външен вид.

Непрекъснато покритие с едър размер на зърното, Рустик се препоръчва за места с интензивен трафик (търговски площи, работни зони, обществени сгради и т.н), включително промишлени подове и гаражи.

През април предстои официално откриване на арт шоурум на Артра® в София. За повече подробности посетете фейсбук страницата на фирмата.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама