СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Интериорни врати с модерен дизайн от Hormann

Интериорни врати с модерен дизайн от Hormann

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени материали, продължителна експлоатация и разнообразен дизайн, така че асортиментът да включва подходящата врата за всеки стил на обзавеждане. Интериорните врати Concepto от серията DesignLine допълват най-вече модерния стил на обзавеждане. Модните цветове бяло, антрацит и сиво се комбинират с матови, релефни и гланцови повърхности. Сега вратите се предлагат и в популярния цвят „таупе“, както и с изцяло нова за пазара на врати повърхност с релеф Leinen /лен/.

Дървените интериорни врати Concepto на Hörmann се предлагат със специални повърхности и в модни цветове.

В рамките на концепцията 4x4 се предлага избор между четири различни повърхности и четири различни цвята, които могат да се комбинират произволно помежду си. При повърхностите изборът е между мат, гланц, с релеф и дизайн тип „лен“. Те могат да се комбинират с популярните цветове бяло, антрацит, сиво и таупе. Независимо дали ще са с еднакъв дизайн или ще са комбинирани помежду си, вратите от концепцията 4x4 придават мащаб на модерните помещения.

Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto могат да се комбинират с изцяло остъклени врати със същата визия. Така стъклените врати получават релефна структура тип Schiefer /със светлосенки/ или Leinen /лен/ и хармонират изключително добре в помещение с дървени интериорни врати.

И четирите повърхности се характеризират с голяма здравина: Ultramatt /мат/, Schiefer /със светлосенки/ и Leinen /лен/ са налични в комбинация с предлаганата само от Hörmann /по данни на производителя/ повърхност Duradecor - удароустойчива, устойчива на изтриване и нечувствителна на почистване. Матовата повърхност е разработена така, че по нея да не остават пръстови отпечатъци. Гланцовият вариант /Gloss/ със заздравената си акрилна повърхност е почти толкова устойчив, колкото и повърхността Duradecor.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама