СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Мрежа за защита от падащи предмети от Platformi.bg

Мрежа за защита от падащи предмети от Platformi.bg

Периметърната предпазна мрежа е най-новата иновация в защитата от падащи предмети от високи сгради, подходяща за компактни локации, където мястото е ограничено и защитата на хората и имуществото от потенциални опасности е от съществено значение. Улавя и сигурно задържа падащи предмети, предпазващи собствеността, обществеността и работниците на обекта, като в същото време защитава вашия бизнес от възможни съдебни спорове в случай на инцидент. Периметърната предпазна мрежа е проектирана така, че да пасва директно на сградата (стоманена или бетонна рамка) или на скеле, като се използва набор от специални приставки. Стандартният размер на периметърната предпазна мрежа е с ширина 3.3 m и дължина от 4.5 m и е подходящa за почти всеки дизайн на сградата, включително и тези с надвеси.

Периметърната предпазна мрежа е система за защита на ръба на плочата за строителни конструкции, която предотвратява или ограничава падането на хора и материали от височина. Гъвкавостта и еластичността на системата означава, че, ако мрежата получи удар, тя образува торбичка за събиране около затворената маса, намалявайки въздействието на падането и предотвратявайки падането є извън периметъра є.

Предимства: Да улови работник в случай на падане; Лесен и безопасен монтаж; Монтаж външно към плочата, което позволява пълна мобилност на работника на работната повърхност.

Характеристика: Периметърната предпазна мрежа е съставена от метална основа и мрежа, в съответствие с Т системата в стандарт EN 1263-1; Монтира се върху бетонната конструкция; Състои от независими модули и всяка една покрива плоча с дължина 4.5 m; Височина на защита: 6 m; Ширина на защита: 3 m към външната част на плочата.

Периметърната предпазна мрежа изпълнява няколко функции по време на строителния процес, като не само формира ефективна система за спиране на падането на работната сила, но и защитава пешеходците и работниците от падащи предмети и отломки.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама