СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

ПЕРИ България участва на Архитектурно-строителна седмица

ПЕРИ България участва на Архитектурно-строителна седмица

По време на Архитектурно-строителна седмица ПЕРИ България посрещна посетителите на своя щанд, изграден от различни кофражни системи, фасадно и модулно скеле.

Компанията имаше за цел да демонстрира трите си основни направления – кофраж, скеле и компоненти. Кофражната система, която бе фокус на изложението, е универсалната система DUO – подходяща както за хоризонтални, така и за вертикални елементи. Не е необходимо да се използва повдигаща техника на обекта, защото системата е изработена от полимери и най-тежкият елемент е едва 25 кг. Работи се без чук, което я прави удобна за работа в гъсто населени райони или на места, където нивото на шум е контролирано. 50% повишена продуктивност за същото време в сравнение с други кофражни системи - лесна за транспорт и монтаж на труднодостъпни места извън градски зони. Използва се самостоятелно или като допълваща олекотена система.

Показани бяха и фасадно скеле PERI UP Easy и модулно скеле PERI UP Flex, които се характеризират с бърз и безопасен монтаж, малко на брой леки елементи, интегрирана защита срещу повдигане на подовите елементи от вятър. Основно предимство на PERI UP Easy е обезопасяването на горното ниво още при изграждане на долното. Благодарение на интегрираната розетка е възможно комбиниране на скелето с модулна система PERI UP Flex. Тя от своя страна е подходяща при сгради със сложна форма, като може да се надстрои до всяка височина, дължина и широчина, а работните платформи имат висока носеща способност.

Третото направление на PERI са компонентите. Компанията вече е представител на MAX FRANK, които също присъстваха на изложението, където показаха висок клас продукти, направени само от фазер бетон и стомана. ПЕРИ България предлага всички видове компоненти за грубия строеж на един проект. Така за този етап от строителството всеки клиент може да разчита на продуктите на PERI.

ПЕРИ България напомни на посетители, че е BIM READY.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама