СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Презентация на СТАД на Архитектурно-строителна седмица

Презентация на СТАД на Архитектурно-строителна седмица

На 7.03.2019 г., в рамките на специализираното изложение Архитектурно-строителна седмица, фирма СТАД проведе презентация за иновативни оградни решения и приложението им в съвременното строителство.

Присъстващите бяха запознати с историята на фирмата, която води началото си от 1990 г., и развитието през годините. Днес СТАД разполага със собствена производствена база за метални изделия и компоненти, ситуирана в Дупница, три склада за строителни материали и отлично развита логистика. Производствените направления обединяват всякакъв вид арматура и арматурни заготовки и оградни системи, които бяха разгледани по-подробно. Сред тях най-масовият продукт са оградните мрежи, които се използват за ограждане на различни обекти, детски площадки, паркинги, за временни строителни площадки. Произвеждат се основно от електрозаварена мрежа. Продуктът е с височина от 1 до 2 m, с различни отвори и дебелина на телта от 1.4 до 2.2 mm. Мрежите са изключително здрави и могат да се използват многократно на различни обекти. Като разновидност на оградните мрежи СТАД предлага мрежи с PVC покритие. Мрежите са с характерен зелен цвят и се вписват хармонично сред естествените природни цветове. Към богатия асортимент оградни решения са и оградните пана – продукт, който се наложи в България и вече е разпознаваем. Паната се произвеждат от електрозаварена поцинкована тел. Размерите им са от 1 до 3 m, а дебелината на мрежата е от 3 до 8 mm. Намират приложение за ограждане на сгради, къщи, хотели, SPA центрове.

С широко приложение, сред продуктите на СТАД, са габионите. Те представляват електрозаварена тел в определена обемна форма, запълнена предимно с камъни и други материали. Габионите се използват за ограждане, като подпорни стени, за укрепване на склонове, за декорация. Друг популярен продукт на фирмата са т. нар. портални врати, които се изработват изцяло по индивидуални изисквания на клиента.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама