СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Циркулационни помпи Alpha2 и Alpha3 от Адара Инженеринг

Подобрената нова малка циркулационна помпа Alpha2 предлага ненадмината енергийна ефективност на базата на доказани технологии на Grundfos и е идеалният избор за приложения за отопление, климатизация и охлаждане с долна граница на температурите на изпомпваната течност +2 °C.

С новата Alpha2 можете да не се тревожите вече за сложните настройки на помпите. Просто инсталирайте помпата и я оставете на фабричната настройка, Autoadapt. Новата Alpha2 автоматично ще анализира отоплителната система, ще намери оптималната настройка и ще продължи да регулира работата си при промяна на параметрите. Новата Alpha2 e с корпус от неръждаема стомана и може да се използва в рециркулационни системи за гореща вода за бита. Grundfos Alpha2 е подходяща за: Системи с постоянен или променлив поток; Системи с една тръба; Системи с две тръби; Подово отопление; Рециркулация на гореща вода; Системи, в които е необходим нощен режим.

Alpha3 е циркулационна помпа за битови нужди с ненадминатото високо качество на Grundfos, което гарантира енергийната ефективност от световна класа и надеждна работа в тежки условия. За да се възползвате от оптималните предимства на Alpha3, са Ви необходими два други компонента - Alpha Reader и приложението Grundfos GO Balance. Заедно с тях системата Alpha3 прави хидравличния баланс по-бърз и точен от всякога.

Alpha Reader е устройство с джобен размер, което се прикрепя към предната част на помпата Alpha3. Благодарение на светлинен сигнал от помпата устройството комуникира с приложението Grundfos GO Balance.

С Alpha3, Alpha Reader и приложението Grundfos GO Balance Вие можете бързо и лесно да балансирате системата - без компромис по отношение на надеждност, ефективност и лесен монтаж.

Grundfos Alpha3 е съвместима със: Системи с постоянен или променлив дебит; Еднотръбни системи; Двутръбни системи; Вътрешна рециркулация на гореща вода; Системи за подово отопление; Системи, където се изисква нощен режим.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама