СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Нов облик на интериорния дизайн с врати Porta HIDE

Нов облик на интериорния дизайн с врати Porta HIDE

Търговската марка 501 ВРАТИ, която е подразделение към Мебелни къщи Ралица, компания основана през 1994 година, взе участие в 19-то издание на изложението Архитектурно-строителна седмица. 501 ВРАТИ, в качеството си на официален представител на производителя PORTA, се представи със специално подредено изложбено пространство, разделено на тематични зони от входни, технически и вътрешни врати с марката Porta Doors.

На щанда на 501 ВРАТИ от експонираните проекти като най-популярна сред посетителите се открои вратата Porta HIDE. Porta HIDE е иновативно решение, даващо възможност да се скрие касата на врата и по този начин тя да стане незабележима част от стената. Конструктивните и технически параметри на вратата Porta HIDE са:

Крилото се предлага с фалц (отваряне навън) и без фалц (отваряне навътре), с конструктивна рамка от иглолиста дървесина и пълнеж плоча „пчелна пита“ или плоча от ПДЧ, изцяло облечени с HDF плоскост. Оборудвано е с 2 панти 3D (и 3 в случай на пълнеж с плоча от ПДЧ) и магнитна брава.

Предлага се общо в 10 модела, в два варианта: Грундирано и подготвено за боядисване и облепяне с тапети. Краищата са кантирани с лента, позволяваща да бъде боядисана (неостъклен плосък вариант без фрезовки).

Боядисано в бял цвят (RAL 9003) с лак Premium (неостъклен плосък вариант с модели фрезовки от колекцията Porta VECTOR Premium); Минимална дебелина на стената: 52mm; Максимален размер на крилото: ширина Ss=918 mm, височина Hs=2017 mm (без фалц), 2027mm (с фалц);Максимално тегло на крилото: 40kg; Дебелина на крилото: 40 mm.

Новото предложение на PORTA, предлагано от 501 ВРАТИ, е революция на пазара благодарение на въвеждането на решения за всеки потребител.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини