СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

GPS Системи България представи иновативни решения за сигурност

GPS Системи България представи иновативни решения за сигурност

GPS Системи България взе участие на Security Expo 2019, което се проведе от 6-ти до 9-ти март в Интер Експо Център, София. Фирмата представи новости в GPS контрола и проследяването на превозни средства в реално време. Компанията дава най-добрите решения за контрол и управление на строителни, специализирани и селскостопански машини, с възможност за точно отчитане на местоположение, работно време, разход на гориво, моточасове и много други функционалности. Оптимизиране на разходите в различни по големина автопаркове и индустрии, повишаване ефективността на частния бизнес, контрол на горивото и множество възможности в GPS проследяването, това са малка част от възможностите, които предлага фирмата. GPS Системи България е специализирана в производство на охранителни системи и модули, като използва най-новите технологии в областта. Технологичната фирма демонстрира абсолютно иновативна система за сигурност – охрана и умен дом в едно - SMART GUARD. Системата предлага технологични решения от последно поколение за охрана на домове, офиси, търговски и производствени помещения. SMART GUARD обединява надеждна охрана и интелигентно управление на всички ел. уреди, с опция за управление през различни мобилни устройства.

Сигнално-охранителната система е интегрирана с облачна платформа – CLOUD SMART GUARD, която дава абсолютна сигурност, с доказано високотехнологично ниво. SMART GUARD е с много възможности, които улесняват всеки потребител, като в същото време му дават надеждна охрана.

GPS Системи България бе удостоена със златна статуетка от Balkan Business Awards 2019, на официална церемония на 5 март 2019 г. Фирмата получи титлата - Лидер в системите за сигурност и контрол за 2019 г. Наградата бе присъдена за нововъведения в GPS контрола и проследяване на превозни средства в реално време и иновативната система за охрана и умен дом в едно – SMART GUARD.

Повече информация можете да откриете на сайта на фирмата.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини