СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

HomeVent на Hoval за комфортна вентилация в апартаментите

HomeVent на Hoval за комфортна вентилация в апартаментите

Новите жилищни сгради са много добре изолирани, за да пестят енергия, а това е свързано с голяма плътност, поради което се ограничава неконтролираната инфилтрация в сградата, т.е. непринуденият обмен на въздуха.

Независимо дали живеем в апартамент или къща, комфортът е еднакво важен за нас. В условията на замърсена градска среда, мръсен въздух и шум от натовареното движение ние имаме нужда от система, която да осигури чист въздух и тишина в нашия дом.

Вижте как компактната система за комфортна вентилация HomeVent лесно се монтира в апартаменти.

Лесно е да се намери подходящо място за рекуператора, тъй като той е с изключително малки размери, няма изисквания към мястото за монтаж и има малко необходимо пространство за ревизия. Техническо помещение, перално, склад или дори в гардероба - всяко място е подходящо за HomeVent. Монтажът може да бъде на стена (вертикално и хоризонтално), на пода или на тавана. За въздуховоди с диаметър ф75 mm лесно може да се намери място. Те преминават деликатно през окачени тавани, стени, подове или дори се вграждат в бетоновата плоча. Голямото разнообразие от дизайни за решетките, може да се впише във всеки интериор.

Сензори от ново поколение се грижат за качеството на въздуха в дома. VOC сензори улавят всички летливи вещества във въздуха и автоматично увеличават или намаляват дебита на рекуператора, за да проветрят по-бързо или да предпазят от навлизането на замърсен въздух.

Интелигентната контролна система TopTronic E е изключително лесна и интуитивна за работа, а, свързана с интернет, тя може да бъде достъпна от разстояние - компютър или през мобилно приложение.

С HomeVent е лесно да се живее в градски апартамент. Шум, прах, миризми, замърсен въздух и алергени остават извън дома. Без мухъл и влага, без усет за течение. Максимален комфорт - денонощно.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама