СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

R&M България проведе семинар за тенденциите при интелигентните сгради

R&M България проведе семинар за тенденциите при интелигентните сгради

Последните тенденции и новости в развитието на интелигентните сгради, работните пространства и локалните центрове за данни показа R&M България на бизнес семинар, организиран от компанията. На събитието, провело се на 21.02.2019 г. в София, преминало под мотото „Бъдещето на интелигентните сгради“, присъстваха над 50 ИТ мениджъри, фасилити мениджъри и проектанти.

Цялостни решения за изграждането на модерна комуникационна свързаност в съвременните офис пространства, която в най-пълна степен отговаря на индивидуалните бизнес нужди на клиентите, демонстрира R&M заедно със своите партньори от Simon, Новател, IBM и Schneider Electric. Практическата реализация на концепцията за интелигентна и напълно дигитализирана офис среда бе във фокуса на дискусионните панели, а специално изграден демо кът представи пред гостите на събитието визията на Steelcase за модерна офис мебелировка, идеите за гъвкаво и адаптирано работно място на Simon и концепцията на R&M за Edge Data Center.

Върху стандартите и тенденциите при офисните пространства в интелигентните сгради акцентира Александър Петров, регионален мениджър за Югоизточна Европа в R&M, в откриващата презентация на събитието. Той показа с нагледни примери как и защо индустрията се променя от гледна точка на стандарти и ИТ. „Планирането и изграждането на мрежи и комуникации днес ще бъдат определящи за курса на развитие на индустрията през следващите няколко десетилетия“, коментира Александър Петров.

Акцент на втората част концепцията за съжителство на център за данни и офис под един покрив. Модерните и актуални тенденции в изграждането на центрове за данни, както и конкретни практически решения в тази област бяха сред темите, представени пред аудиторията.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама