СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Най-новата услуга „Дибла съветник“ ви спестява време и средства

Най-новата услуга „Дибла съветник“ ви спестява време и средства

Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн Дибла има над 17-годишна история и повече от 800 регистрирани членове, мнозина от които с изключително силни изяви в и извън страната. През последните години, всички значими събития и инициативи в областта на интериорния дизайн са продукти на Дибла. Така по естествен начин Платформата се превърна в институция с уникално влияние върху дизайнерския бранш в страната.

С годините Платформата спечели доверието и на крайните клиенти. Ежедневно хиляди от тях използват сайта, за да се информират за актуалните тенденции и продукти в сферата на интериора, да потърсят идеи и вдъхновение, да отправят запитвания към екипа. Именно това вдъхнови и появата на най-новата услуга на Платформата – Дибла Съветник, насочена към желаещите да обзаведат или ремонтират дома или офиса си.

Не е тайна, че разходите по всяка сделка с имоти излизат далеч извън самата стойност на покупката, и че превръщането на новопридобития или нуждаещ се от ремонт обект в желаното жилище, заведение или офис, също има цена. Все повече хора и у нас си дават сметка, че евтиното излиза скъпо; че когато си болен се обръщаш към лекар, когато автомобилът е повреден – към сервиз, а когато планираш интериор – към дизайнер.

Ако ви предстои да закупите, обновите и/или ремонтирате жилище, офис, или друг недвижим имот, Дибла – Съветник е предназначен именно за вас. Възползвайте се от сумарния опит и професионализъм на Платформата, за да можете да планирате и съкратите разходи и срокове.

Дибла Съветник е услуга, която Платформата създава в резултат на дългогодишния си опит с професионалисти от сферата на интериорния дизайн. Анализирайки най-често срещаните казуси по време на изпълнение на стотици отделни проекти, Дибла извежда общи и специфични принципи, които да помогнат на потребителите не само да предвидят и планират вложението, необходимо за основен ремонт, но и да се предпазят от грешки и излишни разходи. Дибла Съветник предлага възможност на потребителите да се възползват от сумарния опит и професионализъм на стотици активни дизайнери, за да могат да планират и съкратят разходи и срокове.

На колкото по-ранен етап клиентът се обърне към „Съветника“ на Дибла, толкова по-големи биха били ползите му – най-добре е това да стане още когато планира покупката или ремонта на конкретен обект, за да може заедно с представител на Платформата да обсъди както съществуващите дадености, така и своите планове и очаквания. След попълването на подробна анкета, от която да се разбере какъв е мащабът на начинанието и от какво се нуждае клиентът, за да завърши проекта си, събраните данни се обобщават и анализират, след което се задават в специално създаден алгоритъм, захранван с постоянно актуализираща се база данни за цените на продукти и услуги. До седмица след извършване на основни изчисления клиентът получава документация, изцяло съобразена както с особеностите на обекта, така и с моментната конюнктура на пазара за стоки и услуги за интериора, включително обща цена и информация за продуктовия спектър; пълен набор документи, описващи предстоящите етапи, процеси и разходи; бюджетни разбивки; типово и количествено описание на необходимите материали и изделия, както и списък от предлагащи ги фирми (съобразен с местоположението на обекта). Получените документи могат да послужат пред банка, ако проектът ще бъде финансиран с кредит.

Освен описаните сметки, разчети и информация, Дибла Съветник може да предложи на желаещите да направят следващата стъпка към естетически завършен вид на жилището си заедно с професионален дизайнер. С допълнителната услуга „Проект на интериорно решение“ Платформата ще препоръча специалист, който да направи детайлен оглед на имота, да създаде проект и – евентуално – да се ангажира с изпълнението му, съобразено с предварителните изчисления.

Можете да научите всичко за Дибла Съветник и да подадете заявка на сайта на Платформата.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини