СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Нова гама професионални машини Raider Industrial

Нова гама професионални машини Raider Industrial

През март 2018 г. Евромастер Импорт Експорт представи новата си гама от професионални инструменти - Raider Industrial - на Международния панаир в Кьолн, EISENWARENMESSE KÖLN. По този начин привлече вниманието на клиенти в Грузия, Португалия, Гърция, Хърватия, Косово, Босна и Херцеговина, Македония, Румъния, чрез предлаганото качество на конкурентна цена. Гамата Raider Industrial е прагматична, обхваща обичайните професионални приложения и се фокусира върху надеждността и безопасността на потребителите. Raider Industrial включва в своята гама най-често срещаните инструменти за бетон и зидария, дърво, метал и акумулаторни инструменти. Намеренията на производителя са ясно заявени в наименованието на тези електроинструменти – по-висока производителност, по-голяма мощност, по-голяма износоустойчивост, по-добър комфорт при работа.

Raider Industrial са машини с приложение в индустриални производства, строителство и други дейности, които се нуждаят от високопроизводителни, минимално уморяващи и най-вече издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа.

Брандът Raider Industrial предоставя на потребителите премиум функции, които го отличават от повечето съществуващи професионални инструменти на пазара, като:

Филтър за прах за перфоратор и ъглошлайф: Това увеличава живота на машината и елиминира времето, прекарано в сервиз за почистване на двигателя. Филтърът за прах е много полезен в производствените предприятия, където сроковете за завършване на проекти зависят от непрекъснатостта на работата на машините.

Индикатор за износване на четките: Както при филтъра за прах, той осигурява непрекъснатост на работата, като позволява машината да бъде ревизирана предварително. Така потребителят се предупреждава предварително за степента на износване на четките и няма да има неочаквани прекъсвания на работата.

Индикатор за мрежово напрежение: Това е особено важно при работа на строителна площадка, където захранването може да прекъсва. На места, където захранването се осигурява от множество източници (мрежа, генератор), индикирането на наличието на напрежение спомага за превключването към активен източник.

Машини с безчеткови мотори и 20V батерия: въпреки че те все повече присъстват на пазара, са по-скоро характерни за скъпите модели. Raider Industrial успя да запази професионалното качество на достъпна цена.

Всичко това, заедно с общите функции като антивибрационна система, регулиране на оборотите, 16 mm метални патронници при удърните бормашини и др. Осигурява непрекъсната работа при перфектни условия.

Ъглошлайф машините имат електронна система за управление на пусковия ток. Тя осигурява плавно, съответно по-безопасно развъртане на диска и едновременно с това предпазва електроинсталацията от поява на токов удар. Отново по линия на безопасността системата се грижи също така за предотвратяване на възможността за самоволно включване на машината след аварийно прекъсване на електрозахранването.

Каталогът на Raider Industrial съдържа общо 28 нови модела от различни видове машини. Отделно са представени три модела многофункционални куфари за инструменти Multibox, включително и модул с колела, който силно улеснява преместването и транспортирането им. Включените в каталога инструменти (консумативи) – свредла, зенкери, боркорони, фрезери за ръчни и настолни фрези, триончета за прободни триони, карбофлексни дискове и други.

Повечето от електроинструментите Raider Industrial са с 3 години гаранция, а за някои тя е удължена на цели 5 години. За гаранционната поддръжка на серията Raider Industrial е създадена специална система на сервизно обслужване, наречена „от врата до врата“. След телефонно обаждане на клиента куриерска служба взима и връща обратно на същото място ремонтираната машина в рамките на 3 до 4 денонощия. На клиентите се пести време и грижи. Разходите се поемат от Евромастер Импорт Експорт.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини