СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 2, 2019

Решение за мултимедийни публикации в Спорт Депо oт СисТех

Решение за мултимедийни публикации в Спорт Депо oт СисТех

Ръководството на верига магазини Спорт Депо се довери на СисТех България за проектиране и реализиране на решение за мултимедийни публикации в най-големия си магазин в страната в София, Младост 4. Това е най-иновативното решение за реклама на бизнеса, с тази система за дигитален маркетинг рекламната индустрия се променя и достига нова ера на ефективност и интерактивност. Изграденото решение се състои от общо 18 бр. дисплеи за рекламни и информационни съобщения - 10 бр. - с размер от 32” FULL HD монитора, 6 бр. - 43” FULL HD и 2 бр. - 49” FULL HD с марка Dahua.

Мониторите са разположени така, че да покриват всички различни зони на марките и спецификите на стоките. Мултимедийното съдържание на всеки монитор е различно според разположението.

Управлението е тип сървър-клиент, което позволява свързаността на различни локации и обекти, като при загуба на свързаност помежду им устройствата работят самостоятелно спрямо предварително зададените им програми.

Системата предоставя възможност за съставяне на програми за излъчване бързо и лесно, график на излъчванията и интуитивно управление през WEB клиент на съдържание, яркост, памет, звук, текстови съобщения. Системата може да се настройва дистанционно и има функция за самостоятелен мониторинг на свързаността.

Производителят Dahua предлага пълна гама от монитори и видеостени, които са налични в офиса на СисТех за демонстрации.

Ако имате запитване или проект за подобна система или пък искате да обновите вашата, възползвайте се от предимствата на техниката предлагана от СисТех България.

За тестове на системата може да ви бъде предоставен достъп до демо сървър. За по-големи обекти, отдел „Проекти“ ще се погрижи да подаде решения, с които да се изпълнят индивидуалните очаквания за всеки един обект.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини