СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 3, 2019

Вала Трейд представя новия продуктов каталог на Index

Вала Трейд представя новия продуктов каталог на Index

Вала Трейд е вносител и дистрибутор на ръчни инструменти и крепежни елементи. Вече почти 20 години компанията представя фирма INDEX Испания на българския пазар. В настоящия материал Вала Трейд представя новия INDEX Каталог 2019. INDEX Fixing Systems е производител и доставчик за индустрията и строителството на фиксиращи и закрепващи системи в повече от 90 страни. INDEX има постоянен контрол върху производствения процес, защото само така е възможно да се гарантира в максимална степен качеството на продуктите и най-добро обслужване. Оставайки верни на високите стандарти за качество, INDEX постоянно увеличава броя на сертифицираните си продукти в съответствие с най-високите международни изисквания.

В този нов каталог ще откриете голямо разнообразие от продукти, които ще ви помогнат, ще направят работата ви по-лесна и ще увеличат печалбите от бизнеса ви. Заедно с основния Каталог 2019 се предлагат и 7 специализирани такива, 3 брошури и 1 техническо ръководство за МТА анкери. Една от новостите през 2019 г. е променената гама Химически анкери, адаптирана към нуждите на пазара чрез подобрена формула и характеристики, които позволяват поддържане на по-високо натоварване, по-голям диапазон на температурата при монтаж и втвърдяване и по-голяма гъвкавост в дълбочината на инсталацията.

Металните втулкови анкери (Група СН), които са с нов ЕТА Сертификат Option 7, имат значителни подобрения по отношение на параметрите и надеждността. Тяхната ефективност при работа е увеличена с 20% и всичко това ги поставя на ново, по-високо ниво на качество и сигурност. Новият МТН-А2 анкер (ЕТА Option 7) разширява възможностите при избор на анкер от неръждаема стомана, тестван за противопожарна устойчивост и устойчивост на атмосферни влияния, а високоустойчивият SL анкер е с нов дизайн и ЕТА Option 1. В Каталога ще откриете и нови размери на винтове за метал, ТЕХ винтове за дърво, скоби М7. За повече информация посетете сайта на Вала Трейд.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо