СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 3, 2019

Иновативни решения от PERI на bauma 2019

Иновативни решения от PERI на bauma 2019

По време на изложението bauma в Мюнхен (8-14 април 2019 г.) доставчикът на технологии за кофраж и скеле PERI представи не само разширената си гама от кофражно оборудване и скеле, но и значително подобрена съвкупност от услуги и софтуер. Акцентите, касаещи строителните компании, включват: иновативното решение SKYMAX – система за кофраж на плочи; разширен комплект от системата за носещо и неносещо скеле PERI UP; софтуерни приложения за оразмеряване на кофражи и сензори за качествен мониторинг на процеса на бетониране.

Новата SKYMAX кофражна система за плочи се отличава с ниското си собствено тегло и високата техническа и икономическа съобразност. Панели, подпорни глави и други компоненти от системата могат да се използват в различни комбинации в зависимост от изискванията, като например: дебелина на плочата или предварително изготвени кофражни маси. Това предлага нови възможности за употреба и осигурява висока степен на ефективност на разходите. Компонентите на системата, като рамки на колоните и регулиращи греди, значително намаляват времето и усилията, необходими за изграждане на зоните на кофраж. Лесните за работа алуминиеви или полимерни панели също улесняват работите.

Верен на мотото "Най-добро обслужване на клиентите", PERI непрекъснато развива системни подобрения. За SKYDECK кофраж за плочи новият SKY Anchor осигурява подвижна точка за закрепване на лични предпазни средства срещу падане. SKY Anchor се фиксира към подпората и позволява безопасно редене на кофража от горно ниво.

Стенният кофраж MAXIMO с технология за едностранно поставяне и затягане на шпилките вече се предлага като допълнителна опция да бъде изцяло галванизиран и прахово боядисан. В резултат на това той би имал още по-добра защита срещу външни въздействия и корозия, например в случаите, когато се използва при постоянни тежки атмосферни условия.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо