СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 3, 2019

Инсталационни клеми от WAGO в практична кутия LBOXX Mini

Инсталационни клеми от WAGO в практична кутия LBOXX Mini

WAGO предлага избрана селекция от инсталационни клеми за всяко сградно ел. приложение в два варианта на Кутиите LBOXX Mini.

WAGO LBOXX Mini със серия 221
Инсталационни клеми 221 с лост - за твърди и многожични проводници, в два варианта: 0,14… 4 mm2 и 0,5....6 mm2. Можете да отворите инсталационните клеми WAGO изключително лесно и бързо. Отварянето на лостовете на Серия 221 практически не изисква усилия. Това означава, че свързването на проводниците се осъществява бързо и без инструмент. По-лесно, по-бързо и по-безопасно: това са трите основни характеристики на WAGO разклонителни клеми от серия 221. При работа с тях не се налага употребата на инструменти - отваряте лоста с ръка, вмъквате проводника и затваряте лоста. Задвижването с лост е удобно, надеждно и спестява значително и ценно време в ежедневната Ви инсталационна дейност.

WAGO LBOXX Mini със серия 221 и 2273
Серия 221 с лост за твърди и многожични проводници, в два варианта: 0,14… 4 mm2 и 0,5....6 mm2.

Серия 2273 за твърди проводници, със сечения от 0,5 до 2,5 mm2.
Повече информация за продуктите на компанията може да намерите в изцяло обновения сайт на WAGO България. Също така фирмата води активна онлайн комуникация с българската аудитория в социалните мрежи Facebook, Instagram, Linked In, Twitter & You tube. В тях всеки ден потребителите ще могат да открият всичко ново, любопитно и полезно за компанията, продуктите и промишлените решения, както и информация за предстоящи промоции, обучения и семинари в страната. За верните си последователи компанията е подготвила и много специални изненади, игри и любопитни истории. Последвайте @WAGO Bulgariа и се информирайте за фирмените новости.РекламаПрелисти новия брой

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама