СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 3, 2019

Строителен хипермаркет Билдо навърши една година

Строителен хипермаркет Билдо навърши една година

В средата на май 2018 г. в Пловдив отвори врати нов строителен хипермаркет БИЛДО.

Тази година БИЛДО стана на една година и отбеляза повода на 15 май с 15 % реално намаление на всички продукти, много подаръци и изненади за клиенти и посетители.

В сегашния конкурентен пазар не е лесно разработване на нов български строителен магазин. В БИЛДО заложиха на професионално и вежливо обслужване от подготвени консултант продавачи. Фирма Павирани, собственик на БИЛДО, е с над 20 годишен опит в търговията със строителни материали. Предварително е нает персонал, който е бил обучен в другите строителни магазини на фирмата. Как успяват да задържат служители? С добро отношение и условия на труд, адекватно заплащане и стройна организация.

Както и в другите строителни хипермаркети, в БИЛДО се предлагат: мебели и обзавеждане на баня, електроматериали, бои, инструменти, подови и стенни настилки, сухо строителство, строителна химия, железария и много други стоки за ремонт и строителство.

Развит ВиК сектор, филтри и системи за пречистване и омекотяване на вода отличават БИЛДО от другите строителни хипермаркети. За домакинствата се предлагат системи за пречистване на вода за пиене, включващи богат асортимент системи за обратна осмоза, системи за омекотяване на вода както за малки апартаменти, така и за големи къщи, филтри за водопровод и много други филтри за подобряване на качеството на водата. Автомивки и други обекти със средно потребление намират подходящо решение за ползваната от тях вода.

Павирани е дистрибутор на филтри CINTROPUR.
С всеотдайност към клиентите и отговорно отношение към партньорите, Павирани продължава усърдно да работи и да зарежда БИЛДО с качествени стоки.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама