СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 3, 2019

Луксозна серия ключове Busch-dynasty® от АББ

Луксозна серия ключове Busch-dynasty® от АББ

Домът е мястото, което заслужава най-доброто както като дизайн, така и като практична функционалност. С тази идея в основата си е създадена и серията Busch-dynasty®. Интериорно решение, което е разработено с помощта на международни експерти по интериорен дизайн с дългогодишен опит и много успешни проекти. Освен перфектната форма и лесните за съчетаване цветови комбинации тези ключове съчетават и най-модерната технология от AББ.

Всеки ключ е изработен като истинско произведение на изкуството – месингът е полиран на ръка, като е обработен прецизно, за да придава своеобразна класическа нотка. Същото внимание е положено и за частта на ключа, изработена от най-добрите материали. Производството на тези ключове отговаря на най-високите световни стандарти за качество, което гарантира устойчивост и дългогодишна употреба без проблеми. Хармоничните комбинации от цветове и форми на серията Busch-dynasty® придават елегантност и са създадени с мисъл да прилягат перфектно на всеки луксозен дом и стилно интериорно решение на стените. Вдъхновени от вечната елегантност на замъци и кралски дворове, тези ключове се открояват изключително и придават класическа тежест, за да откроят статуса на своя притежател. Изборът от цветове – бял, златен, антрацит или цвят месинг, възможността да изберете наличието на флоралния мотив, и заедно с висококачествените месингови рамки позволяват съчетаването със стените както като нежно преливане, така и като контрастна комбинация, според вкуса на всеки дизайнер. Хармоничното съчетание на класическите ключове в бяло и черно от серията с красиво декорирани стени откроява ефекта на масивните орнаменти по стените и доразвиват усещането за прецизна симбиоза между стил и цвят.

Луксозната серия Busch-dynasty® ни потапя в приказка за уют, комфорт и стил. Всеки дом заслужава внимание към малките детайли и красив завършек на дизайна.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини