СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 4, 2019

Проведе се BAUFEST ROFIX и приятели

Проведе се BAUFEST ROFIX и приятели

За втора поредна година австрийската компания RÖFIX организира най-мащабното събитие за строителния бранш в България - BAUFEST RÖFIX и приятели. На стадиона в гр. Сливница компанията домакин посрещна повече от 5300 гости, които да обменят опит в строителството, да се запознаят с последните иновации и най-новите продукти в строителството, но и да се забавляват.

Специални гости на BAUFEST RÖFIX и приятели 2019 бяха кметът на Община Сливница г-н Васко Стоилков, г-н Торстен Биба, управител на RÖFIX за Източна Европа, г-н Нарзит Мужкич управител на RÖFIX Сърбия, Деян Стоянов – управител на Стабил Ди, както и висшият мениджмънт на строителните компании Сдружение Топливо, Топливо, Трейс София, партньори от фирмите Артекс, Артстро“, ГБС, Инфраструктурно строителство и др.

И тази година основната цел на събитието бе да се забавляват заедно строители, архитекти, студенти по архитектура, партньори и дистрибутори на RÖFIX. Гостите премериха сили в различни съревнования, както спортни (футбол, тенис на маса и дартс), така и типични за бранша, като състезание със строителни колички.

Шоуто и настроението бяха на ниво, благодарение на актьорите от Аламинут, музикалните изпълнители на Step By Step, Влади Ампов „Графа“, сръбската легенда Миле Китич.

„За нас BAUFEST RÖFIX и приятели е събитие, което не просто обединява строителния бранш, но и създава общност. Тази година всички го очакваха с нетърпение, защото могат да обменят идеи, да разберат повече за иновациите, да създават нови контакти и не на последно място да се забавляват. Убедени сме, че именно хората, които се забавляват заедно, работят по-сплотено и мотивирано.“ – каза инж. Красимир Христов, управител на Рьофикс България.

BAUFEST RÖFIX и приятели се осъществи благодарение на подкрепата на Община Сливница, Холсим, ДиГипс, Стиросаур, Нидекс, Малтех.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама